Notícies

Conferència Aliments funcionals: de l’ús a l’abús

El passat 17 de novembre, a la sala d’actes de l’Institut Alella, el catedràtic de Nutrició i Bromatologia de la facultat de Farmàcia de...

El passat 17 de novembre, a la sala d’actes de l’Institut Alella, el catedràtic de Nutrició i Bromatologia de la facultat de Farmàcia de la UB, Abel Mariné, ens va oferir una interessant xerrada sota el títol: Aliments funcionals: de l’ús a l’abús. La conferència estava emmarcada dins de la Setmana de la ciència i del programa Parlem d’educació.

L’acte organitzat per l’institut Alella i l’ajuntament, va comptar amb una bona assistència de públic que va escoltar atentament les argumentacions del Dr. Mariné, les quals es podrien resumir en la recomanació següent:

Cal menjar de tot de forma equilibrada, aquesta és la manera de proporcionar al nostre organisme totes aquelles substàncies que es necessiten per gaudir d’una bona salut.

Etiquetes: 


Encara no hi ha comentaris.

Deixeu un comentari

*