Notícies

Eleccions al Consell Escolar

Benvolgudes famílies, el proper dia 5 de novembre s’inicia el procés electoral per renovar part dels membres del consell escolar. El...

Benvolgudes famílies,

el proper dia 5 de novembre s’inicia el procés electoral per renovar part dels membres del consell escolar. El consell el formen els representants de tota la comunitat educativa, és a dir, direcció, professors, alumnes, famílies, personal d’administració i serveis,i l’administració local. La funció principal del consell escolar és participar en la presa de decisions en relació amb aquells temes importants per al funcionament i l’organització del centre: el projecte educatiu, la programació general, la gestió econòmica, la resolució dels conflictes, les activitats extraescolars, l’horari lectiu, etc. Com veieu, doncs, és un òrgan de gran importància. En el nostre consell escolar hi ha dos representants de les mares i dels pares, i ara CALDRÀ RENOVAR-NE UN. Us encoratgem a presentar candidatures per formar-ne part i per ajudar-nos a seguir fent del nostre institut un centre de referència en el món educatiu.

Per fer-ho cal que ompliu el document que trobareu a la secretaria del centre, i també aquí.  El període de presentació de candidatures és del  5 al 16 de novembre, ambdós inclosos. Les eleccions se celebraran la setmana del 26 de novembre.

fqrhfv_A634.pdf FULL PRESENTACIÓ CANDIDATURA

Etiquetes: 


Encara no hi ha comentaris.

Deixeu un comentari

*