Notícies

NOU SISTEMA DE PAGAMENT

Tal com ens van  informar a les reunions d’inici de curs,  l´Institut ha  incorporat un nou sistema de pagament (d’activitats, sortides,...

Tal com ens van  informar a les reunions d’inici de curs,  l´Institut ha  incorporat un nou sistema de pagament (d’activitats, sortides, etc.), per tal de facilitar aquesta gestió a les famílies. L’empresa que ho gestionarà és TPVEscola.

Ens hem de connectar a la web: https://tpvescola.com

Trieu el Municipi i Centre: Alella -> Institut d’Alella

Per cada fill s´ens facilitarà un codi d´usuari i una contrasenya, i ja podrem fer els pagaments que ens surtin amb la nostra targeta de crèdit o dèbit. No cal entregar el justificant del pagament a l’Institut. També podrem fer els pagaments a través de l’App de TPVEscola disponible per Android i iPhone.

Per a qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb el centre per telèfon o correu electrònic i demaneu per Glòria Pegueroles.

 

 

Etiquetes: 


Encara no hi ha comentaris.

Deixeu un comentari

*