Notícies

La Segregació escolar, un camí sense sortida?

Fa uns dies, el Síndic de Greuges alertava que la distribució de l’alumnat segueix sent poc equitativa a Catalunya, és a dir, diversos...

header10

Fa uns dies, el Síndic de Greuges alertava que la distribució de l’alumnat segueix sent poc equitativa a Catalunya, és a dir, diversos sectors socials desafavorits es concentren des de fa anys en determinades escoles. Des de la FaPaC hem volgut reflexionar sobre aquesta realitat i fer una crida a les administracions a actuar per trobar-hi solucions. L’article el signa l’Àlex Castillo, vocal d’Igualtat d’Oportunitats de la FaPaC, qui recorda que l’escola, a més de ser un canal de transmissió de coneixements, és un potent element de convivència. Llegir article d’opinió

Etiquetes: 


Encara no hi ha comentaris.

Deixeu un comentari

*