Notícies

X Jornades Francesc Ferrer i Guàrdia “Repensant l’educació: tendències de canvi i experiències d’innovació educativa”

                  Inscripció X Jornades Francesc Ferrer i Guàrdia “Repensant l’educació: tendències de canvi i...

 

 

llibres-text              Inscripció X Jornades Francesc Ferrer i Guàrdia “Repensant l’educació: tendències de canvi i experiències d’innovació educativa”

Benvolguts i benvolgudes,

 

Us recordem que fins al 28 de setembre us podeu inscriure a les desenes Jornades Francesc Ferrer i Guàrdia d’Innovació Educativa que farem els dies 9, 10 i 11 de novembre sota el títol Repensant l’educació: tendències de canvi i experiències d’innovació educativa. Es pot consultar tot el programa detallat a  http://www.alella.cat/jornadesferreriguardia

 

Les jornades compten amb 10 hores de formació en les quals s’inclouen conferències, tallers i experiències d’innovació educativa per a conèixer i donar visibilitat i espai de debat a la tendència actual d’innovació, des d’una visió oberta, en xarxa i comunitària, on l’administració local també hi té un paper fonamental. S’han organitzat tres sessions de tarda (de 18 a 21.30h), sota tres idees clau: De què parlem quan parlem d’Innovació Educativa? Com ho fem? I amb qui innovem?

 

Les jornades són gratuïtes i obertes a totes les persones que tinguin interès en la temàtica. Els professionals que acompleixin els requeriments formatius podran sol·licitar la certificació de 10h del Pla de Formació de Zona dels Serveis Educatius del Baix Maresme.

 

Com fer la inscripció?

 

 

 

 

 

Etiquetes: 


Encara no hi ha comentaris.

Deixeu un comentari

*