Notícies

Conferència: Els rebels del benestar

Dins el cicle de conferències de l’AMPA el proppassat 15 d’abril vam celebrar a Can Lleonart una xerrada a càrrec del psicòleg clínic Jordi...

Dins el cicle de conferències de l’AMPA el proppassat 15 d’abril vam celebrar a Can Lleonart una xerrada a càrrec del psicòleg clínic Jordi Royo. Una convocatòria amb molt d’èxit tant per el seu contingut com pel nivell d’assistència.
            Els rebels del benestar: Les claus per a la comunicació amb els nous adolescents

El fet d’haver tingut èxit com a pares d’un nen no pressuposa,  necessàriament, tenir-lo com a pares d’un adolescent. Amb aquesta afirmació Jordi Royo va introduir la seva conferència davant més de 100 persones.
En l’àmbit familiar, els nous adolescents presenten cinc tipus de conflictes bàsics: el baix rendiment acadèmic; la manca de participació en el repartiment de les tasques domèstiques, l’exigència desmesurada d’amplis horaris d’oci i sortides;
la negociació relacionada amb el diners i amb la seva destinació: i l’excessiva exposició a formes d’oci paralitzants: televisió, mòbil, Internet…
Jordi Royo va desenvolupar cada un d’aquests aspectes i ens va convidar a debatre sobre aquestes qüestions que tant ens preocupen. A tall d’exemple, una conclusió: no tingueu por de posar límits, els vostres fills us ho agrairan!

Etiquetes: 


Encara no hi ha comentaris.

Deixeu un comentari

*