Notícies

Projecte TAC a l’INS Alella

La implantació del llibre digital a l’INS Alella va començar el curs 2009-2010 quan ens vam inscriure al projecte pilot amb 3 aules de 1r...


La implantació del llibre digital a l’INS Alella va començar el curs 2009-2010 quan ens vam inscriure al projecte pilot amb 3 aules de 1r d’ESO. Malgrat que les expectatives no eren bones vam decidir participar-hi pels avantatges tecnològics i metodològics que aquest projecte podia representar per al nostre centre. Després de moltes dificultats de caràcter tecnològic (connectivitat nul·la pràcticament durant tot el curs 2009-2010) podem dir que en aquests moments disposem d’una connexió que permet treballar amb garanties amb 3 aules de 1r d’ESO i 3 aules de 2n d’ESO i una aula addicional dins del projecte 1 x 1 (això vol dir que es pot treballar de forma simultània amb els Netbooks dels alumnes en 7 aules).

La inscripció en aquest projecte ens ha permès tenir equipades 7 aules (3 aules de 1r d’ESO, 3 aules de 2n d’ESO i una d’addicional per desdoblament de grups flexibles) amb una PDI, projector ultracurt, ordinador amb teclat i ratolí sense fils per poder fer les classes en aquests grups.

Això no vol dir que oblidem els altres grups que no formen part del projecte. L’institut ha fet un gran esforç (amb les aportacions de l’AMPA i el conveni amb l’Ajuntament) per equipar amb mitjans audiovisuals les aules dels altre grups i pràcticament tots els cursos disposen de projector, ordinador, pantalla i DVD que poden ser utilitzats pel professorat en el moment que sigui necessari.

També cal afegir que el professorat ha fet un esforç per apuntar-se a les noves tecnologies fent cursos de reciclatge en aquesta direcció, la qual cosa ha fet possible el disposar d’una plataforma Moodle on diversos professors disposen de cursos virtuals de la seva matèria per treballar i reforçar els continguts del curs.

Etiquetes: 


Encara no hi ha comentaris.

Deixeu un comentari

*