Notícies

Xarxa Clau – èxit educatiu

  Dissabte 21 de desembre de 2013 Hora: 10 – 15 h Lloc: Caixa Fórum – Barcelona   Estimades famílies Des d’aquí volem...

jornada final-Fapac

 

Dissabte 21 de desembre de 2013

Hora: 10 – 15 h

Lloc: Caixa Fórum – Barcelona

 

Estimades famílies

Des d’aquí volem donar difusió a aquest acte organitzat per la FaPaC, transcribint el text que ens ha estat adreçat:

La FaPaC us convidem a la Jornada Final del Projecte Xarxa Clau “Experiències d’AMPA i famílies per l’Èxit Educatiu” que celebrarem dissabte 21 de desembre al Caixaforum de Barcelona, a les 10 del matí.
Les AMPA i les famílies, com vosaltres, podem treballar per l’èxit educatiu dels nostres filles i fills. Tenim l’oportunitat de canviar el futur i hem d’aprofitar-ho. Fruit d’aquesta convicció, la FaPaC vam iniciar aquest any 2013 el Projecte Xarxa Clau per tal d’oferir a les famílies les eines necessàries per aconseguir aquest objectiu.
Segons l’estudi INCLUD-ED, la recerca de més rellevància en l’àmbit d’educació escolar, podem aportar el nostre gra de sorra impulsant actuacions educatives avalades per la comunitat científica, ja que s’ha demostrat que sí funcionen. Durant aquests mesos, la FaPaC ha posat a l’abast de les famílies els recursos perquè liderin, per elles mateixes i a les seves escoles, aquestes actuacions formatives que afavoreixen l’èxit educatiu, com són les tertúlies literàries dialògiques, les classes d’escacs o els tallers d’aprenentatge d’idiomes, entre d’altres.
Més de 50 AMPA estan participant en el projecte a tot Catalunya i ja estan aconseguint resultats en benefici de tothom.
Per tal de compartir amb tots vosaltres els fruits d’aquesta iniciativa us convidem a la Jornada Final del projecte. Serà una oportunitat, especialment per a les AMPA que desconeixeu el projecte, perquè pugueu comprovar en primera persona el potencial que tenim per millorar els resultats educatius de l’alumnat.
Les famílies sou protagonistes i les AMPA us podeu sumar al projecte per posar-lo en pràctica també als vostres centres educatius. Aquest només és el punt de partida d’un camí que ens ha de portar a treballar per l’escola del futur que tots i totes volem i que els nostres infants i adolescents es mereixen.
Durant la jornada, els principals investigadors sobre l’impacte de la participació de les famílies en educació ens explicaran els fonaments científics d’aquestes actuacions. A més, visualitzarem els resultats positius que podem aconseguir quan les famílies acompanyem el procés educatiu dels nostres fills i filles. Representants d’AMPA de diferents centres educatius on ja s’estan posant en pràctica algunes de les propostes del Projecte Clau hi participaran en una taula rodona d’experiències. 
A més, totes les persones assistents tindreu l’oportunitat de participar en els grups de treball que organitzarem perquè pugueu descobrir com són aquestes actuacions.
INSCRIPCIONS: Per temes organitzatius i d’aforament, us agrairem que us inscriviu amb antelació: https://docs.google.com/forms/d/1To51vZbUlPCPbXkl-ITsd5-Hvt1q2aVdN7116RXK2Ig/viewform?edit_requested=true

 

Per més detall podeu consultar el cartell informatiu: Cartell-jornada-final-Xarxa-Clau -fapac

Etiquetes: 


Encara no hi ha comentaris.

Deixeu un comentari

*