Notícies

Servei Biblioteca a l’INS Alella

  Biblioteca INS Alella - oberta de 15.00 a 16.30h Al mes d’abril de 2013 es va inaugurar la nova biblioteca del nostre centre. L’espai, ja...

imagen biblio INS alella

 

Biblioteca INS Alella - oberta de 15.00 a 16.30h

Al mes d’abril de 2013 es va inaugurar la nova biblioteca del nostre centre.
L’espai, ja existent, es va reformar durant la primera part del curs 2013-2014 i s’ha convertit en una sala acollidora i inspiradora del treball i de l’estudi.

Des de l’AMPA volem facilitar l’ús d’aquest espai a l’alumnat també en horari no lectiu.
En aquest sentit, us volem informar que la biblioteca romandrà oberta de 15.00h a 16.30h per aquells alumnes que vulguin fer-ne ús, bé per avançar els deures, bé per consultar llibres i treballs del fons bibliogràfic.

Aquesta iniciativa, finançada per l’AMPA, pretén d’una banda apropar la biblioteca a l’alumnat, i de l’altra donar resposta a les famílies que ens han demanat el servei d’una aula d’estudi per després de dinar.
El servei, iniciat al noviembre de 2013 en forma de prova pilot fins a les vacances de Nadal, es va estendre finalment durant tot el curs 2013-2014, el curs 2014-2015 i continua vigent durant el curs actual.
Estarà a disposició de tots els alumnes del centre de forma gratuïta però es limitarà el nombre d’usuaris a l’aforament de la sala.

Per fer-ne ús de forma sistemàtica, els alumnes que ho desitgin s’hauran de preinscriure enviant-nos un correu electrònic a l’adreça: info@ampaiesalella.org. Els alumnes preinscrits tindran prioritat, en cas que eventualment s’arribés a sobrepassar el nombre de places disponibles.

Hi haurà un control d’entrada i sortida a la pròpia biblioteca; l´estada estarà supervisada per una persona que vetllarà perquè els alumnes treballin disciplinadament, però que en cap moment donarà suport a les feines escolars. L’entrada i sortida de la biblioteca serà lliure i recaurà sota el criteri dels propis alumnes.

Desitgem que aquesta iniciativa contribueixi al creixement de la nostra biblioteca

info servei biblioteca-curs 2016-2017

Etiquetes: 


Encara no hi ha comentaris.

Deixeu un comentari

*