Notícies

Conferència: Per què caminant fem salut?

El passat 27 d’octubre la sala d’actes del Institut Alella va acollir la conferència a càrrec del Doctor Carles Vallbona, doctor en medicina...

El passat 27 d’octubre la sala d’actes del Institut Alella va acollir la conferència a càrrec del Doctor Carles Vallbona, doctor en medicina comunitària al Baylor College of Medicine de Houston i President del Consell assessor de l’activitat física i promoció de la Salut de la Generalitat de Catalunya. Una segona xerrada dintre del programa “Parlem d’educació”.

L’acte organitzat per l’institut Alella i l’ajuntament, va comptar amb una no gaire amplia assistència de públic, que va poder gaudir de la oratòria i l’entusiasme del conferenciant. El Doctor Vallbona, va mostrar amb el seu exemple que una vida en la que predomini l’alimentació equilibrada i l’exercici regular es garantia per arribar a la vellesa en plenitud de forma física i mental.
En la seva xerrada, el Doctor Vallbona va proporcionar un munt de dades estadístiques il•lustrant el fet de que la incorporació de l’exercici regular en les activitats quotidianes porta a la reducció directa de la mortalitat, a banda dels efectes positius generals que hi van associats: augment de la memòria i la autoestima i reducció de l’estrès, entre d’altres.

El caminar és un dels exercicis més senzills i mes a l’abast de tothom, el Doctor va animar als assistents a posar en pràctica els seus consells caminant pel nostre poble.

Etiquetes: 


Encara no hi ha comentaris.

Deixeu un comentari

*