Notícies

Premi de Fotografia Esportiva per a Joves

La Fundació Barcelona  Olímpica i l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya, amb l’objectiu  de promoure els vincles entre...

La Fundació Barcelona  Olímpica i l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya, amb l’objectiu  de promoure els vincles entre la fotografia i l’esport, convoquen la primera  edició del Premi de Fotografia  Esportiva per a Joves.

Hi poden participar tots el joves fotògrafs no  professionals que ho desitgin.

La temàtica ha d’estar vinculada a l’esport i/o  a l’olimpisme des de qualsevol perspectiva.

Categories:

  • Categoria A: Joves  que tinguin de 14 a  17 anys
  • Categoria B: Joves  que tinguin de 18 a  29 anys

 

A més a més dels premis corresponents, els treballs  premiats i finalistes s’exposaran a las sales del Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch i de  l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya.

Data límit: 15 de juliol de 2013.

Des d’aquí us volem animar a participar !!

En els temps que corren, poder tenir un currículum nodrit amb reconeixements públics, com ara seria un concurs d’aquest tipus, és molt important i si, a més, el premi comporta la possibilitat de realització d’un curs de fotografia a l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya o material tècnic de nivell és, avui en dia, un luxe.

La informació sobre la convocatòria d’aquest concurs ens l’ha fet arribar una ex-alumna de l’institut que actualment desenvolupa la seva tasca professional dintre de l’àmbit de la fotografia i els audiovisuals. Ofereix donar a tots aquells alumnes que es volguessin presentar al concurs, una classe exprés per situar-se dins del món de la fotografia esportiva, pensant a ensenyar el material que pugui servir per tenir una base de coneixements i per poder afrontar el concurs amb una idea més àmplia.

Si estiguéssiu interessats, comuniqueu-vos amb l’AMPA a través del correu electrònic o del telèfon, i us posaríem en contacte.

 

Trobareu les bases del concurs i les butlletes d’inscripció clicant als següents enllaços:

Bases_CAT

Butlleta_inscripció_categoria_A

Butlleta_inscripció_categoria_B

 

 

 

 

 

Etiquetes: 


Encara no hi ha comentaris.

Deixeu un comentari

*