Notícies

Benvinguts al web de l’AMPA de l’INS Alella!

Un dels objectius de la junta és sens dubte millorar la comunicació entre el col·lectiu dels pares.  Creiem que amb aquesta eina virtual podem...

Un dels objectius de la junta és sens dubte millorar la comunicació entre el col·lectiu dels pares.  Creiem que amb aquesta eina virtual podem propiciar la trobada, la comunicació i el diàleg, però també la confrontació i intercanvi d’idees i projectes entorn d’un aspecte que ens uneix a tots: defensar la millora de l’ensenyament públic i especialment de l’ensenyament que reben els nostre fills al INS Alella.

La comunitat escolar se sustenta en quatre bases: l’alumnat, els professors, l’Administració i les mares i pares. Per això com més fluïda i sincera sigui la comunicació entre tots, millor serà l’educació que s’imparteixi en el nostre centre. La participació de les mares i pares és essencial en tot aquest procés i la premissa bàsica per a això és que pugueu comptar amb tota la informació necessària perquè aquesta participació sigui eficaç.

Convidem a tots els que defensin aquest plantejament, i especialment als membres de la comunitat escolar de l’INS Alella, a participar en aquest lloc de trobada, que des d’aquest moment podeu considerar vostre.

Etiquetes: 


Encara no hi ha comentaris.

Deixeu un comentari

*